print
Directorul general CNAS Elena Ţîbîrnă s-a întâlnit cu directorul AIFSP Evghenii Ametov
10.12.2019 4193 Accesări  

Directorul general al Casei Naţionale de Asigurări Sociale (CNAS) Elena Ţîbîrnă a avut astăzi o întrevedere cu directorul Asociaţiei Internaţionale a Fondurilor Sociale şi de Pensii (AIFSP) Evghenii Ametov, aflat la Chişinău  într-o vizită de lucru.  

“Apreciez atitudinea Dumneavoastră prietenească faţă de Casa Naţională de Asigurări Sociale, a menţionat Elena Ţîbîrnă. Este necesar să preluăm cele mai bune practici de activitate ale partenerilor noştri, să dezvoltăm o colaborare eficientă şi în continuare pentru a îmbunătăţi serviciile de asigurări sociale acordate cetăţenilor”.

Evghenii Ametov  a afirmat că Asociaţia Internaţională a Fondurilor Sociale şi de Pensii este deschisă să colaboreze în continuare pentru acordarea suportului metodologic statelor parte la Asociaţie şi a trasat priorităţile cooperării între CNAS şi AIFSP  pentru anul viitor.

Casa Naţională de Asigurări Sociale a Republicii Moldova este membru al Asociaţiei Internaţionale a Fondurilor Sociale şi de Pensii, succesor de drept al Fondului Social al Republicii Moldova, din anul 1993.

Asociaţia Internaţională a Fondurilor Sociale şi de Pensii, cu sediul la Moscova, a fost înfiinţată în 1992 ca fiind o organizaţie nonguvernamentală care întruneşte fonduri sociale şi de pensii ale Comunităţii Statelor Independente.

                                                    Direcţia comunicare şi mass-media

 

 

Copyright © 2024 CNAS, Republica Moldova