• Prima   /  Contacte   /  Audienţa

  Audienţa persoanelor

  Audienţa persoanelor

  Începând cu data de 04 noiembrie 2019, audienţa se va efectua în a treia zi de vineri a lunii, după cum urmează:

  Dna Elena Ţîbîrnă, Director general al CNAS, în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 10.00 până la ora 12.00.

  Dna Tatiana Popa, Director general adjunct al CNAS, în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 14.00 până la ora 16.00. 

  Dna Svetlana Dascal, Director general adjunct al CNAS, în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 8.00 până la 10.00.

  Dna Ala Coliban, şef direcţie generală administrarea plăţilor şi plătitorilor, de la ora 08.00 până la ora 10.00 – pe subiectele ce ţin de domeniul înregistrării şi evidenţei plătitorilor de contribuţii şi a obligaţiilor acestora la bugetul asigurărilor sociale de stat.

  Dna Clara Sorocean, şef direcţie generală evidenţa individuală a contribuţiilor, de la ora 08.00 până la ora 10.00 – pe subiectele ce ţin de evidenţa individuală a contribuţiilor şi administrarea conturilor personale ale persoanelor asigurate.

  Dna Iulia Saenco, şef direcţie generală relaţii internaţionale, de la ora 08.00 până la ora 10.00 – pe subiectele ce ţin de aplicarea acordurilor internaţionale în domeniul securităţii sociale.

  Dna Svetlana Vecvert, şef direcţie generală pensii şi alocaţii, de la ora 08.00 până la ora 10.00 – pe subiectele ce ţin de stabilirea pensiilor şi alocaţiilor sociale.

  Dna Natalia Varban, şef direcţie generală indemnizaţii şi alte prestaţii sociale, de la ora 08.00 până la ora 10.00 – pe subiectele ce ţin de stabilirea indemnizaţiilor şi altor prestaţii sociale.

  Punctul de consultaţii al CNAS

  Orarul primirii cetăţenilor:

  De luni până vineri - de la 7.30 până la 16.00, pauză de masă de la 12.00 până la 12.30.

  Totodată, beneficiarii pot primi consultaţii la diverse întrebări ce ţin de domeniul asigurărilor sociale de stat prin intermediul "Centrului de Apel" la numărul de telefon 022 257 777, de luni până vineri, de la ora 7.30 până la ora 16.00, fără pauză de masă.

  Audienţa persoanelor la CTAS

  Procesul direct de lucru cu cetăţenii se efectuează de luni până vineri, de la ora 7.30 până la ora 14.00 după următorul orar:

  luni, marţi, miercuri - solicitanţii/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare;

  joi, vineri - solicitanţii/beneficiarii de indemnizaţii adresate familiilor cu copii, indemnizaţii de maternitate şi paternale;

  zilnic, de luni până vineri - solicitanţii/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, persoane fizice şi juridice plătitori de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv, pentru eliberarea certificatelor.    

   

   

   

Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY