• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  A fost finanţată a treia tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

    A fost finanţată a treia tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

     21.09.2022    2253 Accesări    

    Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că astăzi, conform graficului stabilit, a fost finanțată ultima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă în luna septembrie, în valoare de peste 15 milioane lei.

    Menţionăm că, pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Reiterăm că, plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

    Serviciul MPay deține calitatea de mecanism unic de achitare a serviciilor publice, colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor, majorărilor de întârziere (penalităților) și altor plăți la bugetul public național cu ajutorul instrumentelor de plată disponibile conform legislației cum ar fi: carduri bancare, terminale de plată, sisteme e-banking și plăți în numerar.

    Reamintim că, pe pagina web oficială www.cnas.gov.md puteți obține informații referitor la modul de stabilire, condițiile de acordare, termenii de examinare și determinarea cuantumului  indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă, dar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului.

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY