• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Îndemnăm cetățenii să-și programeze online vizita la CTAS

  Îndemnăm cetățenii să-și programeze online vizita la CTAS

   29.09.2021    820 Accesări    

  Reamintim tuturor beneficiarii despre necesitatea programării vizitelor la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale în continuare în regim online, prin intermediul serviciului electronic "Programare online la CTAS" de pe pagina oficială www.cnas.md.

  Pentru programarea online la subdiviziunea teritorială trebuie să faceţi doar câţiva paşi: selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, indicați IDNP-ul, numele, prenumele, precum data şi ora programării.

  Reamintim că, primele trei zile ale săptămânii sunt destinate beneficiarilor de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Celelalte două zile, sunt destinate familiilor cu copii. Iar beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor, se pot adresa la CTAS zilnic.

  În cazul în care întâmpinați anumite dificultăți în legătură cu programarea online, pe site-ul oficial al instituţiei aveți posibilitatea de a accesa ghidul video "Programare online la CTAS".

   

  Direcția comunicare și relații cu publicul

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY