• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Mesajul Directorului general CNAS de Ziua funcționarului public

  Mesajul Directorului general CNAS de Ziua funcționarului public

   23.06.2021    482 Accesări    

  De 9 ani, în Republica Moldova este sărbătorită anual, pe data de 23 Iunie, Ziua funcționarului public. Este un motiv în plus pentru a conștientiza importanța și eficiența oamenilor care zi de zi își îndeplinesc munca nobilă - cea de a servi intereselor cetățenilor și a statului.

  Funcționarii publici sunt cei de care depinde încrederea oamenilor în instituțiile statului, dar și modul în care acesta este perceput. Casa Națională de Asigurări Sociale este una dintre cele mai importante instituții, pragul căreia îl trece fiecare cetățean, iar funcționarii din cadrul CNAS sunt cei care interacționează direct cu oamenii, zilnic deservind mii de beneficiari - pensionari, familii cu copii, persoane cu dizabilităţi şi alţi beneficiari de prestaţii sociale.

  Sunt mândră să mă aflu la cârma unei echipe de oameni profesioniști, competenți, amabili și integri care oferă servicii publice de calitate cetăţenilor ţării. 

  Dragi colegi,

  Vă mulțumesc pentru dedicație, pentru munca și efortul depus zi de zi. Sunt convinsă că și în continuare vom realiza progrese și vom face față provocărilor, pentru a asigura prestarea calitativă a serviciilor publice și a fortifica încrederea cetățenilor în instituția „Casa Națională de Asigurări Sociale".

  Cu ocazia Zilei funcționarului public, vă felicit și vă doresc să rămâneți în continuare la fel de devotați, dedicați, responsabili și onești. Să fiți sănătoși și să vă bucurați de succese profesionale.

   

  Cu profund respect,

  Elena ȚÎBÎRNĂ, Director general CNAS

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY