• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public

  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public

   22.06.2021    534 Accesări    

  Azi vrem să cunoașteți istoria Annei Ciobanu - femeia care de peste 20 de ani se află în serviciul public. Din 2007 încoace, este cea care, în biroul 115 de la CNAS, primește în audiență, oferă consultanță, sfaturi și ajutor pentru circa 30 de oameni zilnic, la care se mai adaugă zeci de apeluri telefonice.

  În biroul de consultații de pe strada Gheorghe Tudor 3, oamenii vin să caute soluții la problemele care le confruntă și răspunsuri la întrebările care îi macină.

  Anna Ciobanu: „Oamenii au încredere în noi, de asta se adresează aici cu toate problemele existente în viața unui om - de la naștere până la deces."

  Ușor nu e, recunoaște specialistul CNAS, e nevoie de multă răbdare, empatie, compasiune și de inteligență emoțională. Oamenii vor și simt nevoia să fie ascultați.

  „Anul trecut a sunat un invalid de război de 92 de ani. Voia să afle rezultatele reexaminării pensiei. Imediat am dat telefoane, am căutat toată informația de care avea nevoie. Peste puțin timp l-am sunat acasă și l-am informat. A doua zi a venit la noi pur și simplu pentru ca să ne spună - Mulțumesc! Când l-am văzut sprijinindu-se în baston și cu pieptul plin de medalii, m-au copleșit emoțiile", a povestit Anna Ciobanu.

  Faptul că Anna Ciobanu își îndeplinește sarcinile de serviciu cu pasiune se explică prin plăcerea de a lucra cu oamenii și de a-i ajuta.

   

              Direcția comunicare și relații cu publicul

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY