• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS susține campania de donare voluntară a sângelui

  CNAS susține campania de donare voluntară a sângelui

   14.06.2021    253 Accesări    

  În fiecare an, la data de 14 iunie, la nivel mondial este marcată Ziua Donatorului de Sânge. Genericul acestei campanii, „Donează sânge, susține ritmul vieții pe pământ", este pe deplin îmbrățișat și susținut de angajații Casei Naționale de Asigurări Sociale. Așadar, și în acest an, CNAS s-a alăturat campaniei de donare voluntară a sângelui organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu Centrul de Transfuzie a Sângelui. 

  Absolut remarcabil este gestul făcut de colega noastră, Irina Dogoter din cadrul Direcției generale administrarea sistemelor informaţionale şi suportul infrastructurii, care a mers astăzi pentru a oferi picături de viața pentru a 45-a oară. Un gest impresionant, demn de toată admirația și aprecierea, dar și o dovadă de curaj, empatie și iubire față de cei din jur. 

  În primul rând, Irina face acest exercițiu de solidaritate de ani de zile pentru ca să salveze vieți și să curme suferințe. Practic, își împarte viața ei cu cei care sunt pe punctul de a o pierde. Apoi, colega noastră este convinsă că prin acest act umanitar, îi încurajează și pe alții să devină salvatori de vieți donând sânge și plasmă. 

  CNAS este alături de oameni și pe această filieră și susține pe deplin promovarea campaniei comunitare - donarea de sânge voluntară și neremunerată. Or, acele picături de sânge joacă un rol primordial atât pentru tratamentul pacienților, cât și pentru îngrijiri medicale de urgență.

            Direcția comunicare și relații cu publicul

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY