• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a finalizat operaţiunile de transfer pentru plata prestaţiilor sociale pentru decembrie

  CNAS a finalizat operaţiunile de transfer pentru plata prestaţiilor sociale pentru decembrie

   24.12.2020    2078 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că a finalizat anul cu transferul tranşei a doua pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă. În total pentru plata prestaţiilor sociale pentru luna decembrie au fost transferate 2142,7 mln. lei.

  De menţionat, că pe parcursul anului curent toate operaţiunile executate pentru plata pensiilor, indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii, ajutorului de şomaj, alocaţiilor, suportului financiar, indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, ajutoarelor, compensaţiilor au fost efectuate de CNAS la timp şi în mărime deplină.

  Casa Naţională de Asigurări Sociale îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să-şi ridice de la oficiile poştale mijloacele băneşti, deoarece la sfârşitul fiecărei luni sumele nesolicitate sunt restituite pe contul corespunzător al CNAS şi sunt incluse în plată în luna următoare a lunii de gestiune.

               Direcţia comunicare şi relaţii cu publicul

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY