• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a transferat banii destinaţi familiilor cu copii

  CNAS a transferat banii destinaţi familiilor cu copii

   13.12.2019    1630 Accesări    

  Către data de 13 noiembrie, curent, Casa Naţională de Asigurări Sociale a transferat banii destinaţi achitării indemnizaţiilor pentru familiile cu copii.

  Pentru indemnizaţia de maternitate s-au transferat 47,8  mln lei pentru 1763 beneficiari, iar pentru cea paternală – 1,5 mln lei pentru 359 beneficiari. Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 22,7 mln lei pentru 2880 beneficiari. Pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 86,8 mln lei pentru 46 931 beneficiari. Pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 26,6 mln lei pentru 38 075 beneficiari.

  Totoată, au fost efectuate transferurile şi pentru toate prestaţiile sociale cum ar fi compensaţii, alocaţii, inclusiv, ajutorului social şi a ajutorului pentru şomaj.

  CNAS îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să ridice până la 26 decembrie, curent, de la prestatorii de servicii de plată banii care li se cuvin.

                                                               Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY