• vezi mai mult

  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public   
  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Directorul general CNAS Elena Ţîbîrnă s-a întâlnit cu directorul AIFSP Evghenii Ametov

  Directorul general CNAS Elena Ţîbîrnă s-a întâlnit cu directorul AIFSP Evghenii Ametov

   10.12.2019    1722 Accesări    

  Directorul general al Casei Naţionale de Asigurări Sociale (CNAS) Elena Ţîbîrnă a avut astăzi o întrevedere cu directorul Asociaţiei Internaţionale a Fondurilor Sociale şi de Pensii (AIFSP) Evghenii Ametov, aflat la Chişinău  într-o vizită de lucru.  

  “Apreciez atitudinea Dumneavoastră prietenească faţă de Casa Naţională de Asigurări Sociale, a menţionat Elena Ţîbîrnă. Este necesar să preluăm cele mai bune practici de activitate ale partenerilor noştri, să dezvoltăm o colaborare eficientă şi în continuare pentru a îmbunătăţi serviciile de asigurări sociale acordate cetăţenilor”.

  Evghenii Ametov  a afirmat că Asociaţia Internaţională a Fondurilor Sociale şi de Pensii este deschisă să colaboreze în continuare pentru acordarea suportului metodologic statelor parte la Asociaţie şi a trasat priorităţile cooperării între CNAS şi AIFSP  pentru anul viitor.

  Casa Naţională de Asigurări Sociale a Republicii Moldova este membru al Asociaţiei Internaţionale a Fondurilor Sociale şi de Pensii, succesor de drept al Fondului Social al Republicii Moldova, din anul 1993.

  Asociaţia Internaţională a Fondurilor Sociale şi de Pensii, cu sediul la Moscova, a fost înfiinţată în 1992 ca fiind o organizaţie nonguvernamentală care întruneşte fonduri sociale şi de pensii ale Comunităţii Statelor Independente.

                                                      Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY