• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS: toate prestaţiile sociale se achită conform orarului stabilit

    CNAS: toate prestaţiile sociale se achită conform orarului stabilit

     15.11.2019    2882 Accesări    

    Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că în luna noiembrie 2019 finanţarea pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor, compensaţiilor, etc. au fost efectuate conform orarului stabilit.

    Către data de 15 noiembrie, curent, s-au transferat prestatorilor de servicii de plată sursele necesare pentru plata tuturor tipurilor de indemnizaţii adresate familiilor cu copii. Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 28,1 mln lei pentru 3 600 beneficiari,  pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 85,5 mln lei pentru 46 685 beneficiari, pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 27,4 mln lei pentru 38 540 de beneficiari. Pentru indemnizaţia de maternitate şi paternitate s-au transferat 52,2 mln lei pentru 2468 de beneficiari.

    De menţionat, că până la moment a fost efectuat transferul pentru toate prestaţiile sociale, inclusiv, a ajutorului social în sumă de 35 mln lei şi a ajutorului pentru şomaj în sumă de 1,7 mln. lei. Pentru plata pensiilor  CNAS a transferat până la data de 15 noiembrie, curent, 1360,2 mln lei.

    De asemenea, Casa Naţională de Asigurări Sociale a efectuat la 8 noiembrie transferul în sumă de 39,8 mln. lei  pentru 19689 beneficiari de indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă, care s-au aflat în concedii medicale în luna octombrie 2019, precum şi pentru 7630 beneficiari, care nu au primit indemnizaţiile pentru lunile precedente.

    CNAS îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să ridice de la prestatorii de servicii de plată plăţile care li se cuvin.

                     Direcţia comunicare şi mass-media

     

     

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY