• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Spre atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS

  Spre atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS

   03.12.2018    2367 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoştinţă plătitorilor de contribuţii că, potrivit prevederilor Legii finanţelor publice şi responsabilităţii bugetar-fiscale nr. 181 din 25.07.2015, în ultima zi lucrătoare a anului bugetar nu se efectuează operaţiuni de încasări şi plăţi bugetare, ci doar operaţiuni interne şi de încheiere a anului bugetar.

  În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 89 din 24 ianuarie 2018 cu privire la transferul unor zile de odihnă în anul 2018, zilele de 24 şi 31 decembrie 2018 se consideră zile de odihnă, iar zilele de 8 şi 15 decembrie 2018 -zile lucrătoare.

  Reieşind din cele relatate, în anul 2018, ultima zi operaţională pentru încasări şi alte plăţi bugetare este ziua de 27 decembrie, respectiv, pentru plătitorii de contribuţii data limită de achitare a obligaţiilor faţă de bugetul asigurărilor sociale de stat în anul 2018 este data de 27 decembrie.

  Casa Naţională de Asigurări Sociale vine cu informaţia prezentată mai sus, ca plătitorii de contribuţii să se conformeze şi să asigure achitarea obligaţiilor faţă de bugetul asigurărilor social de stat în termenii stabiliţi.

     Direcţia generală evidenţa contribuabililor                                                           

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY