• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Un funcţionar public debutant a depus jurământul

  Un funcţionar public debutant a depus jurământul

   15.10.2018    2198 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către Natalia Ţurcan, şef direcţie generală, CTAS Ciocana, mun. Chişinău.

  Funcţionara au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce-i revin în exercitarea funcţiei publice şi să respecte normele de conduită  profesională. Ulterior, dumneaei a semnat jurământul care va fi păstrat în dosarul personal.

  Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale, a menţionat în cadrul evenimentului că funcţia de şef al unei subdiviziuni teritoriale a instituţiei este una foarte responsabilă şi este bine atunci când se găseşte o persoană potrivită pentru o asemenea activitate. "Sunt bucuroasă că aţi ales să lucraţi la CNAS şi Vă doresc succese în activitatea Dumneavoastră", a mai spus oficialul. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni, la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică.

      Direcţia comunicare şi mass-media 

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY