• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Trei funcţionari debutanţi au depus jurământul

  Trei funcţionari debutanţi au depus jurământul

   28.11.2016    3793 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către trei funcţionari publici debutanţi. Specialiştii vor lucra în subdiviziunile teritoriale Hînceşti, Comrat şi Aparatul central.

  Tinerii funcţionari au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin în exercitarea funcţiei publice şi să respecte normele de conduită  profesională. Ulterior, specialiştii au semnat jurământul care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

  - Sunt bucuroasă că echipa CNAS se completează cu specialişti tineri, care se pot conforma mai uşor rigorilor sporite faţă de munca funcţionarului public, dificilă şi responsabilă la ziua de astăzi, a menţionat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică cu condiţia evaluării activităţii profesionale cu un calificativ nu mai mic de „satisfăcător". 

                              Direcţia comunicare şi mass-media 

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY