• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  A fost aprobat Regulamentul privind evidenţa plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat

  A fost aprobat Regulamentul privind evidenţa plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat

   02.12.2015    4892 Accesări    

  În scopul reglementării procesului de luare la evidenţă a plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat, Casa Naţională de Asigurări Sociale a aprobat ordinul nr. 275-A din 27.11.2015 cu privire la Regulamentul privind evidenţa plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat.

  Regulamentul reglementează modul de luare la evidenţă a plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat, atribuirea codului de înregistrare în sistemul public de asigurări sociale, precum şi de ţinere şi actualizare a Registrului de evidenţă a plătitorilor de contribuţii în sistemul public de asigurări sociale de stat.

  Totodată comunicăm că se abrogă Regulamentul privind evidenţa plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat aprobat prin ordinul nr. 13-A din 22.01.2013 cu modificările ulterioare. 

  Vizitatorii site-lui pot face cunoştinţă cu acest Regulament la rubrica Pentru agenţii economici/ Regulamente.

  Direcţia generală evidenţa contribuabililor

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY