• vezi mai mult

  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public   
  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS!

  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS!

   16.12.2013    6116 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale informează, că punctul 51 al Modului de achitare şi evidenţă a plăţilor la bugetul public naţional prin sistemul trezorerial al Ministerului Finanţelor în anul 2013 aprobate prin ordinul Ministerului Finanţelor nr. 165 din 19.12.2013,  prevede „Documentele privind stingerea obligaţiilor aferente bugetului public naţional prin compensare, trecerea plăţilor de la un tip de plată la altul şi restituirea plăţilor la conturile contribuabililor se vor prezenta de către beneficiarii conturilor trezoreriale de încasări Ministerului Finanţelor – Trezoreria de Stat şi trezoreriilor teritoriale, pînă la data de 25 decembrie a anului curent”.

  Prin urmare, Casa Naţională de Asigurări Sociale solicită plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat să prezinte documentele aferente trecerii plăţilor de la un tip de plată la altul şi corectării sumelor încasate la bugetul asigurărilor sociale de stat pînă la data de 21 decembrie, curent. 

  Solicitările prezentate pînă la data de 21.12.2013 vor fi analizate şi transmise Ministerului Finanţelor – Trezoreria de Stat pentru executare în anul 2013.

                                                                                             Direcţia generală evidenţa contribuabililor                                                          
                                                

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY