• vezi mai mult

  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public   
  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Ziarul „Asigurarea Socială” participă la “Ziua Abonatului 2014”

  Ziarul „Asigurarea Socială” participă la “Ziua Abonatului 2014”

   19.11.2013    5088 Accesări    

  La 20 noiembrie, curent, ziarul “Asigurarea Socială”, editat de Casa Naţională de Asigurări Sociale, participă la acţiunea promoţională organizată  de Î.S. “Poşta Moldovei” “Ziua abonatului 2014” în colaborare cu editorii de presă. Cei care se vor abona ziare şi reviste în această zi vor beneficia de reduceri la abonamente şi de cadouri.

  Redacţia ziarului “Asigurarea Socială” comunică că primele 30 de persoane care se vor abona la ziarul “Asigurarea Socială” pentru întreg anul 2014 şi care ne vor remite prin poştă (MD-2028, mun. Chişinău, str. Gh.Tudor, 3), e-mail (comunicare@cnas.gov.md) sau fax (022 257 547) copia abonamentului (din care să se deducă adresa de domiciliu, numele, prenumele), vor fi menţionaţi cu calendare originale trimestriale de perete pentru anul 2014, iar primii trei dintre aceştia – şi cu cîte un set de birotică.

  Echipa care editează ziarul a remis gratis către toate oficiile poştale din ţară  ziare editate în anul curent, cu preţurile de abonare anexate. Acţiunea are scopul de a activiza procesele de abonare şi vînzare a ziarului “Asigurarea Socială”.

  Ziarul “Asigurarea Socială” este editat în limba română şi rusă o dată în lună, cu un tiraj de 3500 de exemplare. În luna aprilie ziarul a aniversat 10 ani de la fondare.

  Tematica abordată pe paginile ziarului ţine de domeniul asigurărilor sociale. Cititorii află operativ despre ultimele modificări legislative în acest domeniu, cu comentariile specialiştilor, obţin răspunsuri la întrebările care-i frămîntă. Totodată, ziarul publică recomandări în domeniu şi pentru agenţii economici. 

                                            Secţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY