• vezi mai mult

  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public   
  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Au fost făcute totalurile concursului de fotografii “Scumpii mei bunici”

  Au fost făcute totalurile concursului de fotografii “Scumpii mei bunici”

   28.10.2013    10566 Accesări    

  La 26 octombrie, curent, s-a încheiat concursul de fotografii “Scumpii mei bunici”, care a fost anunţat de Casa Naţională de Asigurări Sociale în ajunul Zilei Internaţionale a Persoanelor în Etate.

  În perioada 16 septembrie – 26 octombrie 2013 pe adresa electronică a Secţiei comunicare şi mass-media au fost prezentate 25 de fotografii ale autorilor cu vîrste cuprinse între 10 şi 51 de ani.

  Comisiei de concurs nu i-a fost uşor să desemneze cîştigătorii deoarece lucrările mai multor participanţi meritau o apreciere înaltă. Reieşind din aceasta a fost luată decizia de a premia 12 cei mai inspiraţi autori de fotografii cu abonamente la ziarul “Asigurarea Socială” pentru anul viitor. Printre aceştia se regăsesc Diana Panainte,  25 de ani, Chişinău; Gheorghe Conovali, 15 ani, Chişinău; Ion Cecan, 28 de ani, Durleşti;  Liudmila Sîngereanu, 51 de ani, Edineţ; Marina Simon, 27 de ani, Criuleni;  Natalia Brînza, 48 de ani, Chişinău; Alexei Şeremet, 10 ani, Chişinău;  Victoria Pleşca, 25 de ani, Chişinău; Dumitru Zaharia, 20 de ani, Chişinău; Inna Şargu-Rusu, 26 de ani, Chişinău; Ana Lavric, 28 de ani, s. Colicăuţi, Briceni;  Irina Duloglu, 28 de ani, Chişinău.

  De asemenea, au fost desemnaţi şi cei trei cîştigători ai concursului, precum şi autorul celei mai bune fotografii. Numele premianţilor vor fi făcute publice în cadrul ceremoniei de premiere a cîştigătorilor concursului de fotografii “Scumpii mei bunici”. Data evenimentului va fi comunicată suplimentar participanţilor prin poşta electronică.

  Cîştigătorii  se vor alege cu diplome de merit şi premii din partea Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

                                                                  Secţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY