• vezi mai mult

  Anna Ciobanu - de 23 de ani devotată serviciului public   
  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  26 octombrie - ultima zi a concursului „Scumpii mei bunici”

  26 octombrie - ultima zi a concursului „Scumpii mei bunici”

   16.10.2013    5833 Accesări    

  Cu ocazia sărbătoririi în luna octombrie a Zilei oamenilor în etate, Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă desfăşurarea concursului de fotografii „Scumpii mei bunici” de la 16 septembrie pînă la 26 octombrie 2013. Subiectele  fotografiilor trebuie să demonstreze că şi vîrsta a treia este frumoasă, iar persoanele care ne pot fi bunici merită tot respectul nostru.

  Este un concurs pentru fotografi neprofesionişti, dar la care pot participa şi specialiştii CNAS. De la fiecare participant vor fi acceptate cel mult trei lucrări. Fotografiile  trebuie să fie în format JPG, nu mai puţin de 1280x1024 pixeli. Pozele le puteţi  expedia la adresa comunicare_cnas@cnas.gov.md împreună cu ancheta, care poate fi descărcată de pe site-ul oficial al CNAS www.cnas.md/Concurs FOTO.

  Participarea la concurs reprezintă acordul autorului că lucrările acestuia pot fi făcute publice în ziarul “Asigurarea Socială”, pe site-ul oficial al CNAS, dar şi în cadrul expoziţiei de fotografii, care va fi organizată de către Casa Naţională de Asigurări Sociale la finalizarea concursului „Scumpii mei bunici”.

  La ceremonia finală de desemnare a cîştigătorilor concursului vor fi înmînate diplome, cadouri de preţ, precum şi abonamente anuale la ziarul “Asigurarea Socială”.
                                Secţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY