• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Lituania-Moldova: cooperare internaţională

  Lituania-Moldova: cooperare internaţională

   08.10.2012    11718 Accesări    
  În perioada 1-5 octombrie curent, pentru a face schimb de experienţă în domeniul securităţii sociale, o delegaţie a Centrului Administrativ de Stat de Asigurări Sociale din Republica Lituania a efectuat o vizită de lucru  la Casa Naţională de Asigurări Sociale.

  În cadrul întîlnirilor bilaterale oaspeţii lituanieni au făcut cunoştinţă cu activitatea curentă a CNAS şi perspectivele de viitor ale instituţiei.

  Pe parcurs, experţii din Lituania s-au familiarizat cu sistemul de asigurări sociale de stat din Republica Moldova şi procesul de evidenţă individuală al CNAS. Specialiştii  Centrului Administrativ de Stat de Asigurări Sociale SODRA au manifestat un interes deosebit pentru sistemul informaţional al Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

  Vizitînd Casa Teritorială de Asigurări Sociale Orhei şi a sec. Botanica din mun.Chişinău, şeful delegaţiei, vicedirectorul Centrului Administrativ de Stat de Asigurări Sociale din Republica Lituania, Ceslava Zabuleniene, a remarcat nivelul înalt de organizare al activităţii caselor teritoriale, calitatea înaltă a deservirii clienţilor, subliniind că activitatea CNAS corespunde exigenţelor actuale în domeniul securităţii sociale.

                                                                 Secţia comunicare şi mass-media
   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY