• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  În ospeţie la tutelaţi

  În ospeţie la tutelaţi

   30.12.2011    10418 Accesări    

  DSC01959_edited.JPGÎn ajunul Anului Nou, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale dna Maria Borta, însoţită de un grup de colaboratori au vizitat Casa de tip-familial a soţilor Manza din s. Fîrlădeni, raionul Căuşeni. Această familie numeroasă este patronată de CNAS din anul 2006. Pe parcursul mai multor ani colectivul instituţiei totdeauna a acordat o grijă deosebită familiei Manza, care s-au consacrat cauzei nobile de educare şi îngrijire a copiilor lipsiţi de grija şi căldura părintească.
  Anul Nou este o sărbătoare deosebită şi, tradiţional, se serbează în sînul familiei. Tutelaţii familiei Manza, pînă nu demult, erau lipsiţi de această posibilitate. Acum, Olga, Eugen, Ion, Dumitru, Gheorghe şi Olguţa au o familie adevărată, părinţi adoptivi şi o casă spaţioasă şi confortabilă, unde se adună împreună la sărbători. Atmosfera familială, care predomină în casa soţilor Manza este deosebită, chiar şi de cele mai confortabile condiţii de internat. Nimic nu se compară cu căldura şi ambianţa familiei!
   Dna Maria Borta, în discuţia cu soţii Ion şi Elena Manza s-a interesat de problemele şi grijile cu care se confruntă familia, i-a întrebat pe copii ce isprăvi au mai făcut pe parcursul anului 2011, cum le mai merge la şcoală şi ce îşi doresc cel mai mult în anul viitor.
  Între timp, Dumitru, Olguţa şi Gheorghe au bucurat oaspeţii cu un recital de poezii şi melodii de revelion. Iar Moş Crăciun, care a venit din partea Casei Naţionale, a dăruit copiilor cadouri, dulciuri şi jucării.
                                                                                
                                                                                 Secţia Comunicare şi Mass-Media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY