• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Comunicat de presă

  Comunicat de presă

   16.11.2011    6071 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS), în parteneriat cu Proiectul BIZTAR, finanţat de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională şi Biroul Naţional de Statistică (BNS) invită reprezentanţii mass-media la evenimentul de lansare a noului serviciu public de raportare electronică la CNAS şi BNS, care va avea loc la 17 noiembrie în Sala „roză” a Hotelului „Codru” din strada Maria Cebotari, 18. Începutul la ora15:00.
  Serviciul dat a fost elaborat cu suportul Proiectului USAID|BIZTAR şi este destinat agenţilor economici, care vor avea posibilitatea să prezinte rapoartele anuale şi trimestriale la CNAS şi BNS  prin reţeaua Internet cu începere de la 1 ianuarie 2012.
  Noul serviciu constituie un instrument modern de reducere a cheltuielilor financiare şi de timp, asigură prelucrarea operativă a datelor şi contribuie la sporirea calităţii informaţiei. Atît agenţii economici, cît şi cetăţenii ţării urmează să beneficieze de servicii calitative, operative şi transparente.
  La eveniment vor participa reprezentanţi ai CNAS şi BNS, Oficiului USAID/Moldova, mediului de afaceri, Proiectului USAID|BIZTAR.

  Secţia Comunicare şi Mass-Media
  tel.: 257 550
  e-mail:
  comunicare@cnas.gov.md

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY