• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Vizita reprezentanţilor Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale din Tadjikistan

    Vizita reprezentanţilor Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale din Tadjikistan

     24.07.2012    10921 Accesări    

    Speciliaştii  Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale a Populaţiei din Republica Tadjikistan s-au aflat într-o vizită de studiu la Casa Naţională de Asigurări Sociale. Scopul acestei vizite a fost preluarea experienţei în domeniul protecţiei sociale a populaţiei de la colegii moldoveni.

    În cadrul vizitei, vicepreşedintele CNAS, Alexei Sîci, a adus la cunoştinţa reprezentanţilor ministerului tadjic  principalele direcţii de activitate a instituţiei, a vorbit despre serviciile oferite populaţiei, procesul de stabilire şi acordare a indemnizaţiilor sociale. Experienţa implementării şi utilizării noilor tehnologii informaţionale în domeniul asigurărilor sociale a fost împărtăşită de către Ivan Cuciaş, şef Direcţie generală elaborarea şi dezvoltarea sistemelor informaţionale din cadrul CNAS. 

    Oaspeţii din Tadjikistan au manifestat interes faţă de determinarea contingentului cetăţenilor Moldovei care au dreptul de a beneficia de indemnizaţii (ajutoare) sociale. Această informaţie a fost prezentată de către Iulia Diacov, şef Direcţie generală prestaţii sociale.

    Totalizînd rezultatele vizitei  la CNAS, reprezentantul ministerului tadjic a afirmat că experienţa Casei Naţionale de Asigurări Sociale s-a dovedit a fi extrem de interesantă şi utilă, iar colaborarea începută neapărat va fi continuată.

                                                                                        Secţia comunicare şi mass-media

     

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY