print
Funcţionarii publici debutanţi au depus jurământul
18.12.2017 1819 Accesări  

La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către şase funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale Rezina, Basarabeasca, Soroca, Ştefan Vodă  şi în Aparatul Central.

Funcţionarii au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin şi să respecte normele de conduită  profesională. În prezenţa conducătorului autorităţii publice şi în faţa Simbolurilor de Stat  specialiştii au semnat jurământul, care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

- Sunt bucuroasă că aţi ales să munciţi în cadrul CNAS. Pentru  a presta servicii calitative pentru beneficiarii de prestaţii sociale este nevoie de cunoştinţe, profesionalism, dar şi de entuziasm, a menţionat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni, la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică.

                          Direcţia comunicare şi mass-media

 

 

Copyright © 2018 CNAS, Republica Moldova