• Prima   /  Contacte   /  Audienţa

  Audienţa cetățenilor

  Elena ŢÎBÎRNĂ, Director general al Casei Naționale de Asigurări Sociale - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 10.00 până la ora 12.00.

  Tatiana POPA, Director general adjunct al Casei Naționale de Asigurări Sociale - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 15.00 până la ora 17.00.

  Svetlana DASCAL, Director general adjunct al Casei Naționale de Asigurări Sociale - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 8.00 până la ora 10.00.

  Svetlana VECVERT, Director general adjunct al Casei Naționale de Asigurări Sociale - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 13.00 pând la ora 15.00.

  Ala COLIBAN, şef direcţie generală administrarea plăţilor şi plătitorilor, (subiectele ce ţin de domeniul înregistrării şi evidenţei plătitorilor de contribuţii şi a obligaţiilor acestora la bugetul asigurărilor sociale de stat) - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 08.00 până la ora 10.00.

  Clara SOROCEAN, şef direcţie generală evidenţa individuală a contribuţiilor, (subiectele ce ţin de evidenţa individuală a contribuţiilor şi administrarea conturilor personale ale persoanelor asigurate) - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 08.00 până la ora 10.00.

  Iulia SAENCO, şef direcţie generală relaţii internaţionale, (subiectele ce ţin de aplicarea acordurilor internaţionale în domeniul securităţii sociale) - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 08.00 până la ora 10.00.

  Viorica ȚUGULSCHII, şef direcţie generală pensii şi alocaţii, (subiectele ce ţin de stabilirea pensiilor şi alocaţiilor sociale) - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 08.00 până la ora 10.00.

  Natalia VARBAN, şef direcţie generală indemnizaţii şi alte prestaţii sociale, (subiectele ce ţin de stabilirea indemnizaţiilor şi altor prestaţii sociale) - în a treia zi de vineri a lunii, de la ora 08.00 până la ora 10.00.

  Pentru programare la audienţă  utilizați serviciul electronic ”Programare online la audiență la AC CNAS” sau apelaţi la tel. 022-257-825.

  Audienţa cetățenilor la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale

  Șefii și șefii adjuncți CTAS - zilnic, de la ora 8.00 până la ora 17.00 

   

Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY