• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS finanţează indemnizația de maternitate și indemnizația pentru incapacitatea temporară de muncă

  CNAS finanţează indemnizația de maternitate și indemnizația pentru incapacitatea temporară de muncă

   20.02.2024    1231 Accesări    

  Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost finanțată a treia tranşă pentru indemnizațiile de maternitate și pentru indemnizațiile de incapacitate temporară de muncă în valoare totală de 24,9 milioane lei.

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la orice oficiu poştal din ţară sau la instituţia bancară unde sunt deserviţi doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi.

  Reamintim, că la rubrica Întrebări frecvente de pe pagina-web oficială a autorității, găsiți răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări cu privire la indemnizațiile adresate familiilor cu copii și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă.

  Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații accesați pagina oficială www.cnas.gov.md și urmăriți postările noastre pe FacebookInstagram, și canalul de Telegram. 

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY