• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Start finanţării prestaţiilor sociale pentru luna decembrie!

  Start finanţării prestaţiilor sociale pentru luna decembrie!

   30.11.2023    16010 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) anunță despre executarea finanţării primei tranşe a pensiilor şi alocaţiilor sociale în valoare de 73 milioane lei pentru luna decembrie.

  Banii vor fi disponibili după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

  Finanțarea pensiilor şi alocaţiilor sociale achitate prin intermediul instituţiilor bancare va fi  la data de 4 decembrie, iar la data de 8 decembrie urmează a fi finanțate alocaţiile nominale de stat și alocațiile lunare de stat.

  Transferul pentru indemnizațiile familiilor cu copii și indemnizațiile paternale urmează a fi executat în zilele de 8, 15 şi 20 decembrie. Indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă și indemnizațiile de maternitate vor fi finanțate în data de 11, 15 și 20 decembrie.

  CNAS depune continuu efort pentru a simplifica accesul cetățenilor la informații utile din domeniul asigurărilor sociale de stat și a îmbunătăți procesul de interacțiune cu plătitorii de contribuții la Bugetul de Asigurări Sociale de Stat.  

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY