• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS finanţează ultima tranşă de indemnizații în luna septembrie

  CNAS finanţează ultima tranşă de indemnizații în luna septembrie

   21.09.2023    4930 Accesări    

  Astăzi a fost finanțată ultima tranşă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncăindemnizațiilor de maternitate, indemnizațiilor paternale și indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii în valoare totală de  circa 35  milioane lei. 

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară, însă după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

  Reamintim, că dacă aveți întrebări cu privire la Indemnizațiile adresate familiilor cu copii și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă, puteți afla răspunsurile la rubrica Întrebări frecvente de pe pagina-web oficială a CNAS.

  Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să ne urmăriți pagina oficială www.cnas.gov.md și conturile noastre pe Telegram, Facebook și Instagram. De asemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară.

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY