• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației

    Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației

     16.09.2022    2763 Accesări    

    A treia duminică a lunii septembrie este o zi semnificativă pentru Casa Națională de Asigurări Sociale - noi celebrăm Ziua profesională a lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, 21 de ani de muncă asiduă, excelență și perseverență.
    Pe parcursul anilor de activitate am obținut o experienţă, o reputaţie profesională şi un nume afirmat. Suntem astăzi în faţa unui bilanţ pozitiv ce deschide oportunităţi importante de viitor. Cu încrederea cetățenilor, beneficiarilor și partenerilor noștri naționali și internaţionali noi vom înainta pe tărâmul dezvoltării şi adaptării la noile condiţii şi cerinţe, asigurând o dezvoltare echilibrată și durabilă a sistemului de asigurări sociale în Republica Moldova.
    Cu acest prilej sincer felicităm toți colegii din domeniul protecției sociale a populației și le urăm sănătate, putere și dorință de a continua să scriem istorie în domeniul nostru profesional cu dedicație faţă de cetățeni, aplicarea standardelor europene și soluțiilor moderne.

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY