• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS: A fost executată finanțarea indemnizațiilor adresate familiilor cu copii

    CNAS: A fost executată finanțarea indemnizațiilor adresate familiilor cu copii

     13.09.2022    5974 Accesări    

    Casa Naţională de Asigurări Sociale a efectuat astăzi, 13 septembrie, finanţarea indemnizaţiilor destinate familiilor cu copii în valoare totală de peste 200 mln. lei.

    Astfel, în conformitate cu graficul finanțării prestaţiilor sociale pentru luna septembrie au fost finanţate indemnizațiile unice la nașterea copilului, paternale, pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani și indemnizaţia lunară de suport pentru creşterea până la împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor gemeni sau a mai mulţi copii născuţi dintr-o singură sarcină.  

    Beneficiarii vor putea ridica banii după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay). Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

    Atragem atenția tinerilor părinți, că pagina oficială a Casei Naționale de Asigurări Sociale www.cnas.gov.md reprezintă o sursă sigură și comodă de informații din domeniul prestațiilor sociale. În compartimentul "Alte prestații sociale" pot fi găsite informații necesare despre indemnizațiile adresate familiilor cu copii, iar aici puteți depune cererile online.

    Ghidurile video, care vă pot ajuta la utilizarea serviciilor electronice, le puteți găsi aici.

    Pentru a fi la curent cu modificările, noutățile și alte informații utile, vă îndemnăm să urmăriți postările noastre pe FacebookInstagram și Telegram.

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY