• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS reamintește despre activitatea Centrului de Apel

  CNAS reamintește despre activitatea Centrului de Apel

   20.10.2021    927 Accesări    

  Reamintim beneficiarilor despre activitatea Centrului de Apel, care asigură conexiunea operativă a cetăţenilor cu persoana potrivită.

  Astfel, în cazul în care aveți neclarități sau întrebări cu privire la stabilirea, calcularea sau plata prestaţiilor sociale, vă îndemnăm să telefonați la numărul 022 257 777:

  - tastând 1 - primiți consultaţii privind stabilirea, calcularea şi plata pensiilor, alocaţiilor, ajutoarelor şi compensaţiilor;

  - tastând 2 - pot fi obţinute răspunsuri despre stabilirea, calcularea şi plata indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă;

  - tastând 3 -  se vor acorda consultaţii privind stabilirea, calcularea şi plata indemnizaţiilor familiilor cu copii, indemnizaţiilor de maternitate şi paternitate.

  De la lansarea Centrului de Apel al CNAS, cu diferite întrebări ce ţin de serviciile prestate de instituţie, s-au adresat peste 141,728 mii de persoane. Ținem să menționăm că la toate solicitările a fost acordat un răspuns corect şi echidistant în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

  Reamintim, Centrul de Apel este disponibil de luni până vineri, între orele 7.30 - 16.00.

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY