• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Programarea online la CTAS, în deplină desfăşurare

  Programarea online la CTAS, în deplină desfăşurare

   05.03.2021    1091 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale continuă să implementeze servicii electronice, atât pentru informarea cetăţenilor, cât şi în scopul prestării serviciilor online. Astfel, din 1 ianuarie 2021, pensionarii, care au ieşit la pensie pentru limită de vârstă după 1999 şi care au continuat să lucreze, acumulând de la 7 la 10 ani de stagiu de cotizare, au posibilitatea să depună cererea pentru reexaminarea pensiei prin opţiunea „e-Cerere Reexaminare pensie” pe site-ul oficial www.cnas.md.

  Recent a fost finalizată cu succes perioada de testare a serviciului electronic „Programare online la CTAS”, cu ajutorul căruia pensionarii se pot programa pentru depunerea cererii pentru stabilirea sau reexaminarea pensiei. În primele două luni ale acestui an, din 35.699 de locuri deschise pentru programare, s-au folosit de acest serviciu 626 de persoane.

  Amintim, că pentru a vă programa pentru o vizită la CTAS trebuie să  faceţi câţiva paşi. Astfel, urmează să selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului la care doriţi să vă programaţi, să completaţi data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum şi data şi ora la care doriţi să vă programaţi.

  Reamintim că, zilele de primire la CTAS  a pensionarilor sunt zilele de luni, marţi şi miercuri ale săptămânii. Celelalte două zile sunt destinate deservirii familiilor cu copii.
  De menţionat că, toate serviciile, prestate de CNAS în mod electronic, pot fi găsite pe site-ul oficial www.cnas.md. Pentru comoditatea beneficiarilor, toate serviciile online pot fi găsite în partea dreaptă a paginii oficiale a instituţiei.

  Pentru orice întrebări legate de ,,Programarea online la CTAS” şi alte servicii prestate de către Casele Teritoriale de Asigurări Sociale puteți contacta Centrul de Apel CNAS la telefonul 022 257 777.  

                                         Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY