• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii pentru anul 2021

  Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii pentru anul 2021

   22.01.2021    4351 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale a aduce la cunoştinţă Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii pentru anul 2021, elaborate în conformitate cu prevederile Legii nr. 489/1999 privind sistemul public de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare, şi Legii nr. 255/2020 bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

  Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii pentru anul 2021 sunt executorii pentru Casa Naţională de Asigurări Sociale, structurile teritoriale ale acesteia şi plătitorii de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat.

  Textul integral al documentului „Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii pentru anul 2021” poate fi accesat pe pagina web a Casei Naţionale de Asigurări Sociale la rubrica Cadrul Juridic/Acte normative interne/Dispoziţii.

                                           Direcţia generală administrarea plăţilor şi plătitorilor  

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY