• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS continuă achitarea prestaţiilor sociale pe luna decembrie

    CNAS continuă achitarea prestaţiilor sociale pe luna decembrie

     11.12.2020    3349 Accesări    

    Astăzi, 11 decembrie, respectând graficul de plată a prestaţiilor sociale în luna decembrie, Casa Naţională de Asigurări Sociale a transferat  302,7 mln lei. Astfel, beneficiarii de  indemnizaţii pentru creşterea copiilor, indemnizaţii unice la naşterea copiilor, indemnizaţii pentru copiii gemeni,  ajutor de somaj pot ridica banii de la oficiile poştale sau prin card bancar.

    De la începutul acestei luni Casa Naţională de Asigurări Sociale a transferat mijloace financiare  pentru plata pensiilor,  a ajutorului social, a ajutorului pentru perioada rece a anului, prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, suportul financiar şi alte prestații sociale, suma totală fiind de circa 1843,4 mln. lei.

    Mai comunicăm, că conform calendarului de plată stabilit pentru luna curentă, săptămâna viitoare vor fi transferaţi banii pentru indemnizaţiile de maternitate, indemnizaţiile paternale, pensiile noi stabilite. De asemenea, în cea de-a treia săptămână a lunii decembrie  CNAS va transfera a doua tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

                                                         Direcţia comunicare şi relaţii cu publicul

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY