• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a transferat banii pentru toate indemnizaţiile adresate familiilor cu copii

  CNAS a transferat banii pentru toate indemnizaţiile adresate familiilor cu copii

   15.07.2020    1732 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoștința beneficiarilor de prestații sociale că astăzi au fost efectuate transferurile mijloacelor financiare pentru plata indemnizaţiei de maternitate în sumă de 57,5  mln lei şi pentru indemnizaţia paternală – 1,9 mln lei.

  Anterior, CNAS a virat  banii către prestatorii de servicii de plată destinaţi achitării indemnizaţiilor pentru familiile cu copii. Astfel pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 28,5 mln lei. Pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 102,4  mln lei. Pentru indemnizația lunară de suport pentru creșterea până la 3 ani a copiilor gemeni sau a mai mulți copii născuți dintr-o singură sarcină s-au transferat 1 mln lei. Pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 24,6 mln lei.

  De menţionat, că recent au fost efectuate transferurile pentru celelalte prestaţii sociale, cum ar fi pensii, compensaţii, alocaţii, ajutorul social, ajutorul pentru şomaj,  indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă, ajutorul pentru perioada rece a anului.

  Casa Naţională de Asigurări Sociale  mai comunică, că în zilele următoare vor fi transferaţi banii pentru pensiile noi stabilite şi a doua tranşă de mijloace financiare pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

                                       Direcţia comunicare şi relaţii cu publicul

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY