• vezi mai mult

  CNAS precizează   
  Important pentru beneficiarii CNAS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a efectuat transferurile pentru toate prestațiile sociale la timp şi în mărime deplină

  CNAS a efectuat transferurile pentru toate prestațiile sociale la timp şi în mărime deplină

   13.06.2020    1136 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoștința beneficiarilor de prestații sociale că au fost efectuate transferurile pentru toate prestaţiile sociale în mărime de 1821,9 mln lei, inclusiv banii destinaţi achitării indemnizaţiilor pentru familiile cu copii.  La moment, CNAS nu are datorii la capitolul finanțări.

  Pentru indemnizaţia de maternitate s-au transferat 70,6 mln lei, iar pentru cea paternală – 1,7 mln lei. Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 31,7 mln lei. Pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 100,1 mln lei. Pentru indemnizația lunară de suport pentru creșterea până la 3 ani a copiilor gemeni sau mai mulți copii născuți dintr-o singură sarcină s-au transferat 1 mln.lei. Pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 24,5 mln lei.

  De menţionat că, au fost efectuate transferurile pentru celelalte prestaţii sociale, cum ar fi pensii, compensaţii, alocaţii, ajutorul social, ajutorul pentru şomaj, ajutorul pentru perioada rece a anului.

                                             Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next