• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS în continuare deservește cetățenii în regim special

  CNAS în continuare deservește cetățenii în regim special

   11.05.2020    2707 Accesări    

  Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) informează beneficiarii că subdiviziunile teritoriale vor primi cetățenii în regim special și în contituare. Din 11 mai până la 15 mai, inclusiv, de la ora 8.00 până la ora 14.00, vor fi deserviți numai beneficiarii de pensii, alocații sociale și solicitanții ajutorului de deces. Aceste măsuri au fost luate pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus.

  Vă mai comunicăm că în această perioadă nu vor fi deserviți solicitanții și beneficiarii de prestații din raionul ŞtefanVodă, dat fiind faptul că în centrul raional, unde este amplasată CTAS, este stabilită carantină. Primirea cetățenilor va începe după sistarea situației de carantină în orașul Stefan Vodă.

  Atragem atenţia că în incinta instituțiilor vizitatorii CTAS vor fi admiși doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși, cu asigurarea respectării distanței sociale în interiorul Front Oficiului și în exteriorul acestuia. Iar după fiecare două ore de audienţă a cetăţenilor, în incinta caselor teritoriale timp de 10 minute va fi efectuată dezinfecţia și aerisirea spaţiilor de primire.

  Atenționăm beneficiarii, că din data de 18 mai 2020 toate casele teritoriale vor activa în regim deplin, în cazul în care nu va fi prelungită starea de urgență. În funcție de evoluția situației epidemiologice, despre programul de activitate a CNAS vă vom informa suplimentar.

                    Direcția comunicare și mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY