• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a efectuat transferurile pentru toate prestaţiile sociale

  CNAS a efectuat transferurile pentru toate prestaţiile sociale

   18.03.2020    9327 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoștința beneficiarilor de prestații sociale că au fost efectuate transferurile pentru toate prestaţiile sociale în marime de circa 392,8 mln lei, inclusiv banii destinaţi achitării indemnizaţiilor pentru familiile cu copii.

  Pentru indemnizaţia de maternitate s-au transferat 50,9 mln lei, iar pentru cea paternală – 1,8 mln lei. Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 23,2 mln lei. Pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 95,2 mln lei. Pentru indemnizația lunară de suport pentru creșterea până la 3 ani a copiilor gemeni sau mai mulți copii născuți dintr-o singură sarcină s-au transferat 1 mln. Pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 25,7 mln lei.

  Pentru plata pensiilor şi alocaţiilor sociale de stat pentru luna martie, curent, s-au transferat ÎS Poşta Moldovei şi instituţiilor bancare 1437,1 mln lei.

  Totodată, au fost efectuate transferurile pentru celelalte 14 prestaţii sociale, cum ar fi compensaţii, alocaţii, ajutorul social, ajutorul pentru şomaj, ajutorul pentru perioada rece a anului.
                                             Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY