• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Beneficiarii de bilete de tratament le vor putea folosi după stabilizarea situaţiei epidemiologice

  Beneficiarii de bilete de tratament le vor putea folosi după stabilizarea situaţiei epidemiologice

   16.03.2020    507 Accesări    

  În legătură cu situaţia epidemiologică prin COVID-19, Comisia naţională extraordinară de sănătate publică prin Hotărârea nr. 9 din 15.03.2020, a hotărât sistarea activităţii Centrelor de reabilitare/recuperare, inclusiv balneosanatoriale, până la 01.04.2020 ora 00.00.

  Ca urmare, începând cu 16.03.2020, Casa Naţională de Asigurări Sociale, prin intermediul caselor teritoriale de asigurări sociale, stopează eliberarea biletelor de tratament pentru veterani, pentru persoanele asigurate şi pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la Cernobîl.

  Persoanele care au primit bilete de tratament până la data de 15.03.2020, vor putea realiza dreptul la tratament balneosanatorial după stabilizarea situaţiei epidemiologice în Republica Moldova.

  Totodată, informăm că persoanele care au refuzat primirea biletelor, în legătură cu situaţia epidemiologică, nu vor fi lezaţi de dreptul la tratament balneosanatorial.

              Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next