• vezi mai mult

  CNAS precizează   
  Important pentru beneficiarii CNAS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  COMUNICAT DE PRESĂ

  COMUNICAT DE PRESĂ

   11.11.2019    887 Accesări    

  La 11 noiembrie, curent, colectivului Casei Naţionale de Asigurări Sociale i-a fost prezentat noul director general, d-na Elena Ţîbîrnă. Noul director general al CNAS a fost prezentat de către Ala Nemerenco, ministru al Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

  Oficialul a  remarcat că viitorul conducător al CNAS este un specialist crescut de această instutiţie, cu experienţă de activitate în domeniul asigurărilor sociale. Nemerenco şi-a exprimat speranţa că Casa Naţională de Asigurări Sociale va presta în continuare servicii calitative pentru beneficiarii de pensii, indemnizaţii şi alte tipuri de prestaţii şi i-a dorit Elenei Ţîbîrnă succese în activitate.

  La rândul său, Elena Ţîbîrnă, director general al CNAS, şi-a exprimat recunoştinţa pentru încrederea oferită şi a promis să lucreze cu multă dăruire împreună cu echipa instituţiei.

  Elena Ţîbîrnă şi-a început activitatea în  1997.  A ocupat până acum funcţia de şef-adjunct al Direcţiei generale audit. Este licenţată în economie şi a absolvit masteratul în management.

  În prezent la Casa Naţională de Asigurări Sociale şi în cele 40 de subdiviziuni teritoriale activează circa 1000 de angajaţi. Ei deservesc mai mult de un milion de beneficiari de plăţi sociale.

           Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next