• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS: toate prestaţiile sociale se achită conform orarului stabilit

  CNAS: toate prestaţiile sociale se achită conform orarului stabilit

   17.08.2019    1235 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că în luna august 2019 finanţarea pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor, compensaţiilor, etc. au fost efectuate conform orarului stabilit.

  Către data de 17 august, curent, s-au transferat prestatorilor de servicii de plată sursele necesare pentru plata tuturor tipurilor de indemnizaţii adresate familiilor cu copii. Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 25,4 mln lei pentru 3822 beneficiari,  pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 80,8 mln lei pentru 45 776 beneficiari, pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 29,2 mln lei pentru 38434 de beneficiari. Pentru indemnizaţia de maternitate şi paternitate s-au transferat 56,5 mln lei pentru 2752 de beneficiari.

  De menţionat, că până la moment a fost efectuat transferul pentru toate prestaţiile sociale, inclusiv, a ajutorului social în sumă de 37,2 mln lei şi a ajutorului pentru şomaj în sumă de 1,6 mln lei. Pentru plata pensiilor  CNAS a transferat până la data de 17 august, curent, 1406,7 mln lei.

  CNAS îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să ridice de la prestatorii de servicii de plată plăţile care li se cuvin.

                Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next