• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a totalizat proiectul-pilot de evaluare a serviciilor prestate

  CNAS a totalizat proiectul-pilot de evaluare a serviciilor prestate

   22.04.2019    488 Accesări    

  Astăzi, 22 aprilie, la Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc o şedinţă de totalizare a rezultatelor pilotării în cadrul a opt case teritoriale de asigurări sociale a unui instrument de evaluare a serviciilor publice, elaborat de experţii Laboratorului de Inovaţii Sociale din Moldova (MiLab) şi mai mulţi specialişti în IT.

  Pe parcursul a şase luni a anului 2018 vizitatorii au putut să evalueze calitatea serviciilor prestate de CNAS în ceea ce priveşte condiţiile de deservire, amabilitatea personalului, accesibilitatea informaţiei obţinute. Proiectul s-a derulat  în opt oficii teritoriale: sectoarele Botanica, Buicani, Rîşcani din Chişinău, precum şi Ialoveni, Floreşti, Bălţi, Cahul şi Comrat. Pentru colectarea datelor în incinta ofiicilor au fost instalate terminale speciale.

  Valentina Buliga, director general al Casei Naţionale de Asigurări Sociale, a menţionat în cadrul şedinţei că îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice este importantă pentru toate instituţiile publice şi este foarte bine dacă există soluţii  pentru modernizarea şi eficientizarea  lor.

  Activitatea a fost coordonată de Laboratorul de Inovaţii Sociale din Moldova (MiLab) – proiect comun al PNUD Moldova şi Cancelariei de Stat, în parteneriat cu CNAS şi Guvernul Republicii Moldova.

                                                                    Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next