• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Experţi ai FMI în vizită la Casa Naţională de Asigurări Sociale

  Experţi ai FMI în vizită la Casa Naţională de Asigurări Sociale

   28.03.2019    655 Accesări    

  Astăzi, 28 martie, curent, Emmanouil Kitsios şi Amgad Hegazy, reprezentanţi ai misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI), s-au aflat într-o vizită de lucru la Casa Naţională de Asigurări Sociale. Scopul  întrevederii este de a actualiza informaţia privind progresele înregistrate privind reforma sistemului de asigurări sociale și reforma fiscală.

  În cadrul discuţiilor Valentina Buliga, Preşedinte CNAS, şi-a exprimat aprecierea pentru suportul acordat de FMI ţării noastre pentru reformarea sistemului de asigurări sociale, asigurarea sustenabilităţiii bugetului de asigurări sociale, promovarea echităţii în sistem.

  “Reformele realizate trebuie monitorizate şi promovate în continuare ca să vedem unde să intervenim la necesitate pentru ca să oferim protecţia socială garantată celor care contribuie la sistem,” a mai spus oficialul.    

  Reprezentanţii misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI) au apreciat eforturile depuse pentru a avansa pe dimensiunea socială şi au subliniat disponibilitatea experţilor FMI în acordarea suportului necesar în realizarea reformelor care vor contribui la îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei.

                                                                                                          Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next