• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Regulamentul privind efectuarea corectărilor contribuţiilor de asigurări sociale de stat la bugetul asigurărilor sociale de stat

  Regulamentul privind efectuarea corectărilor contribuţiilor de asigurări sociale de stat la bugetul asigurărilor sociale de stat

   26.02.2019    1127 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoştinţă că, întru actualizarea Regulamentului privind efectuarea corectărilor contribuţiilor de asigurări sociale de stat la bugetul asigurărilor sociale de stat, aprobat prin ordinul nr. 148-A din 03.06.2014 şi aducerea în concordanţă cu actele normative în vigoare, au fost efectuate modificări şi ajustări la Regulamentul supra.

  Regulamentul privind efectuarea corectărilor contribuţiilor de asigurări sociale de stat la bugetul asigurărilor sociale de stat a fost modificat prin Ordinul CNAS nr. 25-A din 25.02.2019.

  Vizitatorii site-lui pot face cunoştinţă cu Regulamentul actualizat la rubrica Pentru plătitori de contribuţii / Regulamente/ Regulamentul privind efectuarea corectărilor contribuţiilor de asigurări sociale de stat la BASS (modificat şi completat prin Ordinul CNAS nr. 25-A din 25.02.2019).

              Direcţia generală evidenţa contribuabililor

   

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next