• vezi mai mult

  CNAS precizează   
  Important pentru beneficiarii CNAS   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  La finele expoziţiei "Fabricat în Moldova", Casa Naţională de Asigurări Sociale a fost menţionată cu o diplomă

  La finele expoziţiei "Fabricat în Moldova", Casa Naţională de Asigurări Sociale a fost menţionată cu o diplomă

   03.02.2019    1006 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale a fost menţionată cu o diplomă din partea Camerei de Comerț și Industrie pentru participarea la Expoziţia Naţională "Fabricat în Moldova". La standul CNAS, vizitatorii expoziţiei au obţinut consultaţii personale ale specialiştilor în toate problemele ce ţin de competenţa Casei Naţionale. Majoritatea întrebărilor au ținut de reexaminarea şi stabilirea pensiei, modificările în legislaţia din domeniu, precum şi factorii care influenţează mărimea pensiei.

  Un interes deosebit au trezit serviciile electronice prestate de Casa Naţională de Asigurări Sociale. Persoanelor asigurate li s-a oferit posibilitatea de a obţine informaţii despre starea contului individual de asigurări sociale, iar în lipsa accesului la contul personal, să completeze o cerere pentru obţinerea login-ului şi a parolei.

  În total, în cinci zile de participare la expoziţie, specialiştii CNAS au consultat circa 400 de cetăţeni şi au răspuns la mai bine de 500 de întrebări. S-au bucurat de popularitate flyerele editate de CNAS precum şi buletinul informaţional "Asigurărea Socială".

                                  Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next