• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS va participa la Expoziţia Naţională "Fabricat în Moldova"

  CNAS va participa la Expoziţia Naţională "Fabricat în Moldova"

   29.01.2019    632 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale va participa la cea de-a XVIII-a ediţie a  Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova", care are loc în perioada 30 ianuarie - 3 februarie  2019, la CIE „Moldexpo", mun. Chişinău. Participarea la expoziţie este una dintre formele de popularizare a activităţii instituţiei şi serviciilor prestate de CNAS.

  Tema principală a participării Casei Naţionale la expoziţie este: "Dacă accepţi salariul în plic, pierzi o parte a viitoarei pensii". Cu această ocazie CNAS a elaborat şi pliante informative care explică cetăţenilor că numai din salariul oficial se calculează viitoarea pensie, iar pentru o monitorizare a contribuţiilor achitate de angajator CNAS oferă oportunitatea de a accesa datele din contul personal de asigurări sociale pe site-ul www.cnas.md.

  Timp de cinci zile, în Pavilionul III al CIE „Moldexpo", specialiştii Casei Naţionale vor răspunde la întrebările vizitatorilor ce ţin de stabilirea şi calcularea pensiei, evidenţa individuală a contribuţiilor, serviciile electronice prestate de CNAS,  etc. La întrebările cetăţenilor, care au lucrat oficial în Italia şi au posibilitatea să obţină o pensie de la acest stat, va răspunde reprezentantul Patronatului ACLI (Asociaţia creştină a lucrătorilor din Italia).

  Casa Naţională de Asigurări Sociale participă al treisprezecelea an consecutiv la Expoziţia Naţională „Fabricat în Moldova".

                                                Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next