• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Dialog informal despre priorităţile de activitate ale CNAS

  Dialog informal despre priorităţile de activitate ale CNAS

   24.01.2019    530 Accesări    

  Valentina Buliga, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale, numită în funcţie la sfârşitul anului trecut,  a organizat mai multe întâlniri cu angajaţii direcţiilor aparatului central al CNAS, desfăşurate într-o manieră informală. De asemenea, Valentina Buliga a vizitat  CTAS din raioanele Străşeni, Ialoveni, Hînceşti, Cimişlia, Ştefan Vodă, Căuşeni, Anenii Noi, Orhei, Teleneşti, Sîngerei, CTAS Centru, mun. Chişinău.

  În cadrul discuţiilor, conducătorul Casei Naţionale  a vorbit despre necesitatea îmbunătăţirii procesului de comunicare în instituţie şi cu benficiarii, prestarea unor servicii calitative cetăţenilor, oferirea suportului specialiştilor tineri. “Sunt deschisă pentru orice propunere din partea voastră pentru îmbunătăţirea activităţii instituţiei”, a mai spus Valentina Buliga. 

  Valentina Buliga a fost deputat în Parlament pe listele Partidului Democrat din Moldova, dar deţine şi funcţia de vicepreşedinte a  PDM. De asemenea, aceasta este şi preşedinta organizaţiei de femei a formaţiunii. În perioada anilor 2009 - 2015 Buliga a fost ministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

  În prezent la Casa Naţională de Asigurări Sociale are 40 de subdiviziuni teritoriale, care deservesc mai mult de un milion de beneficiari de plăţi sociale.

       Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next