• vezi mai mult

  CNAS calculează cuantumul şi plăteşte ajutorul de şomaj   
  Ședința Consiliului de Administrație al CNAS   
  Șase funcţionari publici debutanţi au depus jurământul   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Casa Națională de Asigurări Sociale lansează instrumentul pilot de evaluare a serviciilor proprii

  Casa Națională de Asigurări Sociale lansează instrumentul pilot de evaluare a serviciilor proprii

   15.03.2018    1626 Accesări    

  Timp de 3 luni, cetățenii vor avea ocazia să-și exprime părerea față de calitatea serviciilor publice oferite de Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) prin instrumentul pilot de evaluare a serviciilor publice prestate.

  Din 15 martie, în opt oficii teritoriale CNAS din Chișinău (sectoarele Botanica, Buiucani și Râșcani), Ialoveni, Florești, Bălți, Cahul și Comrat, cetățenii vor putea să-și exprime părerea față de calitatea serviciilor prestate, accesibilitatea informației primite, amabilitatea personalului, condițiile de deservire și alte criterii. Oamenii vor atribui un calificativ pentru serviciile de care au beneficiat prin intermediul unor dispozitive instalate în oficiile teritoriale ale CNAS.

  Răspunsurile și sugestiile cumulate ale cetățenilor vor fi analizate, ceea ce ne va  permite să evaluăm obiectiv nivelul de performanță a personalului nostru, să simplificăm procedurile de colectare și depunere a documentelor.

  Elaborarea instrumentului de evaluare a gradului de satisfacție a cetățenilor față de serviciile publice are loc în contextul Strategiei privind reforma administraţiei publice pentru anii 2016-2020, care vizează și reingineria serviciilor publice. Un aspect crucial al acestei reforme este monitorizarea și evaluarea serviciilor publice pentru a observa dacă acestea satisfac așteptările cetățenilor.

  Activitatea este coordonată de Laboratorul de Inovații Sociale din Moldova, MiLab – proiect comun al PNUD Moldova și Cancelariei de Stat - în parteneriat cu CNAS și Guvernul Republicii Moldova. Inițiativa este susținută de Guvernul Slovaciei.

                                                               Direcţia comunicare şi mass-media

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next