• vezi mai mult

  CNAS calculează cuantumul şi plăteşte ajutorul de şomaj   
  Ședința Consiliului de Administrație al CNAS   
  Șase funcţionari publici debutanţi au depus jurământul   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS participă la Expoziţia Naţională „Fabricat în Moldova"

  CNAS participă la Expoziţia Naţională „Fabricat în Moldova"

   31.01.2018    1264 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale participă la cea de-a XVII-a ediţie a  Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova", care are loc în perioada 31 ianuarie - 4 februarie  2018, la CIE „Moldexpo", mun. Chişinău. Participarea la expoziţie este una dintre formele de popularizare a activităţii instituţiei şi serviciilor prestate de CNAS.

  Tema principală a participării CNAS la expoziţie este: "Achită contribuţii de asigurări sociale şi vei avea o pensie decentă". Cu această ocazie CNAS a elaborat şi 2 pliante care explică cetăţenilor că numai din salariul oficial se calculează viitoarea pensie, iar pentru o monitorizare a contribuţiilor achitate de angajator CNAS oferă oportunitatea de a accesa datele din contul personal de asigrări sociale pe site-ul www.cnas.md.

  Timp de cinci zile, în Pavilionul III al CIE „Moldexpo", specialiştii CNAS vor răspunde la întrebările vizitatorilor ce ţin de raportarea electronică la CNAS,  stabilirea şi calcularea pensiei, stabilirea indemnizaţiilor pentru familiile cu copii, evidenţa individuală a contribuţiilor, etc.

  În cadrul expoziţiei specialiştii CNAS vor efectua un sondaj de opinie referitor la informarea populaţiei despre serviciile prestate de CNAS. Respondenţii vor fi rugaţi să spună din ce surse au aflat despre serviciile prestate de CNAS şi ce se poate întreprinde, la părerea lor, pentru a le îmbunătăţi.

  Casa Naţională de Asigurări Sociale participă al doisprezecelea an consecutiv la Expoziţia Naţională „Fabricat în Moldova".

                                                        Direcţia comunicare şi mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next