• vezi mai mult

  CNAS calculează cuantumul şi plăteşte ajutorul de şomaj   
  Ședința Consiliului de Administrație al CNAS   
  Șase funcţionari publici debutanţi au depus jurământul   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Doi funcţionari publici debutanţi au depus jurământul

  Doi funcţionari publici debutanţi au depus jurământul

   22.01.2018    1614 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către doi funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează în CTAS Sîngerei şi Aparatul central al CNAS.

  Funcţionari au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin în exercitarea funcţiei publice şi să respecte normele de conduită  profesională. Ulterior, specialiştii au semnat jurământul care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

  Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale, a menţionat în cadrul evenimentului că este bucuroasă că aceşti funcţionari au ales să lucreze la CNAS. "Împreună vom încerca să facem faţă sarcinilor de serviciu, care necesită la ora actuală multă responsabilitate în raport cu beneficiarii", a mai spus oficialul. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni, la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică.

      Direcţia comunicare şi mass-media 

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next